[Copywriting Mastery]

Ketahui Teknik Bagaimana Menulis Ayat Posting Yang Berkesan Di Social Media Untuk Menarik Lebih Ramai Pelanggan

Kenapa Perlu Belajar Seni Copywriting?

Copywriting atau teknik menulis ayat posting di social media adalah satu kaedah untuk menarik perhatian prospek terhadap apa mesej yang anda ingin sampaikan.

Mesej yang menarik & mudah difahami akan mampu menarik minat ramai orang untuk memberi respon terhadap mesej tersebut.

Dan bagi anda yang sedang menjalankan bisnes, copywriting yang menarik ini pastinya akan bantu memudahkan anda mendapatkan lebih ramai pelanggan.

Tapi kenapa masih ramai usahawan online yang mengadu posting mereka di social media susah mendapat sambutan?

Bahkan ada yang dah mempunyai follower yang ramai pun, tapi bila mereka mula posting pasal produk atau jualan je, krik krik krik takda orang respons pun!

Kenapa ini berlaku?

  • Prospek tidak jelas dengan apa mesej yang ingin disampaikan melalui copywriting anda, jadi menyebabkan mereka tak berminat untuk beri respons.
  • Prospek tidak tertarik dengan apa yang anda tuliskan dan juga tawaran yang anda berikan.
  • Target audience yang kurang tepat dengan tawaran produk yang anda berikan.

 

Nak tahu jalan penyelesaiannya?

Ok, bagi anda yang ada mengalami masalah menarik lebih ramai pelanggan dan ingin belajar teknik menulis ayat iklan copywriting dengan lebih berkesan, anda boleh tonton video online Copywriting Mastery by Rahman Basri.

Copywriting Mastery by Rahman Basri

Di dalam video ini, Tuan Rahman akan tunjukkan cara mudah menulis copywriting beserta contoh untuk memudahkan pemahaman anda.

INGAT - Ilmu seni copywriting ini adalah kemahiran asas yang perlu dipelajari oleh setiap usahawan yang ada menjalankan bisnes secara online.

Bahkan, jika anda baru bercadang untuk menjalankan bisnes, kemahiran seni copywriting adalah suatu yang perlu dipelajari dan dikuasai.

Siapa Tuan Rahman Basri?

Tuan Rahman memulakan bisnes online sejak 2009 lagi.

Lebih 10 tahun beliau membangunkan pelbagai jenis produk secara online, merangkumi produk makanan, supplement kesihatan, produk digital, training dan banyak lagi.

Dalam tempoh tersebut, beliau juga ada membantu ramai usahawan untuk belajar strategi penulisan copywriting di social media.

"Tuan Rahman adalah orang pertama yang memperkenalkan uncle dunia online marketing. Masa tu uncle memang tak pandai langsung tapi uncle belajar daripadanya.

Copywriting beliau antara yang uncle suka. Lenggok bahasanya yang jelas dan mudah difahami. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing. So uncle belajar dengan beliau untuk bisnes uncle.

Uncle gunakan khidmat beliau untuk online marketing. Jujur uncle cakap, bagi yang baru nak bisnes atau baiki bisnes yang slow, uncle suggest kan ambil khidmat dengan beliau. Dua hala dan sangat mudah difahami."

Hj Nor Hashim
Hj Nor Hashim Harmony Excellence

Saya adalah Eksekutif Pemasaran PTPTN dimana kami perlu memasarkan produk simpanan terbaik iaitu sspn i dan sspn i plus kepada ibu bapa.

Secara automatik perlu mencari pelanggan. Kadang-kadang stuck jugak nak dan tak tahu nak buat copywriting yg betul Jadi.. Biasanya saya akan statement atau ayat ringkas je...ada org like dan share... Kadang tak de....sedih rasa..

Bila dah belajar melalui video ini.. Saya dah nampak gambaran mcm mn untuk saya promo di Facebook personal.

Norkamaliah
Norkamaliah Eksekutif Pemasaran PTPTN

Pendapat sy, huraian di dalam video sangat simple & mudah difahami.

Sangat recommended untuk anda diluar sana yg nak belajar buat copywriting yg mudah, tp insyaAllah dapat sale berbaloi-baloi.

Terima kasih utk ilmu yg sgt bermanfaat ni.

Siti Noradiah
Siti Noradiah

Apa Yang Bakal Anda Belajar?

  • Di dalam video Copywriting Mastery ini, anda akan belajar step by step bagaimana untuk membina copywriting dengan kaedah yang lebih simple dan proven untuk mempromosikan produk anda melalui social media..
  • Anda juga akan belajar beberapa contoh teknik penulisan iklan yang Tuan Rahman selalu gunakan dalam kebanyakan kempen Facebook ads yang beliau kendalikan. Insyaallah anda lebih mudah faham kerana ada contoh praktikal.
  • Anda bakal pelajari formula penulisan copywriting yang mesra Facebook / Instagram ads. Ini akan memudahkan anda untuk hasilkan iklan-iklan yang lebih mudah di 'approve' oleh Facebook ads.
  • Jika sebelum ini anda pernah belajar teknik copywriting yang agak complicated, anda akan gembira selepas belajar method copywriting yang Tuan Rahman ajarkan dalam video ini. Sangat mudah untuk anda apply terus!
  • Dan banyak lagi..

Insyaallah, melalui video Copywriting Mastery ini anda akan belajar banyak ilmu baru bagaimana untuk mula menulis ayat posting dan iklan di media sosial dengan berkesan bagi menarik lebih ramai pelanggan.

[Copywriting Mastery]

Tempah Sekarang. Harga Istimewa Cuma RM70 RM20 Sahaja!

Ya.

Anda hanya perlu bayar serendah RM20 sahaja untuk dapatkan akses ke video ini secara online. 🙂

(Selepas bayaran, anda boleh terus tonton video ini kerana ia akan dihantarkan ke emel anda secara automatik. Bestkan!)

Lengkapkan Borang Tempahan Di Bawah!

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim ini boleh bantu anda untuk buat keputusan sebelum dapatkan video Copywriting Mastery.

  • q-iconSiapa yang sesuai untuk dapatkan video Copywriting Mastery?

    Video ini sesuai untuk usahawan yang menjalankan perniagaan secara online yang menggunakan social media sebagai platform untuk marketing.

    Bagi yang baru nak menceburkan diri dalam dunia bisnes online juga disarankan untuk sertai kelas online ini kerana anda boleh belajar kemahiran penting dalam marketing, iaitu seni copywriting untuk menarik lebih ramai pelanggan.

  • q-iconBerapa Harga Untuk Dapatkan Video Copywriting Mastery?

    Harga asal video ini ialah RM70.

    Namun sebagai pengenalan, anda hanya perlu bayar RM20 untuk mendapatkan akses menonton video ini secara online.

  • q-iconAdakah Video Akan Diposkan?

    Video ini adalah secara digital online.

    Pautan untuk anda menonton video ini akan diberikan melalui emel selepas pembayaran anda disahkan.

    Video TIDAK akan diposkan ya.

×
New Order